Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν και σήμερα στο Κακουργιοδικείο της Πρέβεζας όπου εκδικάζεται η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καίτης Δούβλη.
Οι καταθέσεις των μαρτύρων ολοκληρώθηκαν με το γιο της αδικοχαμένης 67χρονης από τα Γιάννινα να περιγράφει τις σκηνές φρίκης που αντίκρισαν στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρή και το δράμα που ακολούθησε από τότε και μέχρι σήμερα.
Στη δικαστική αίθουσα επικράτησε μεγάλη αναστάτωση από το ξέσπασμα της αδελφής της 67χρονης η οποία απευθύνθηκε με τις φράσεις «δολοφόνοι» προς τους κατηγορουμένους.
Η δίκη συνεχίζεται με τις απολογίες των πέντε Γεωργιανών που βρίσκονται στο εδώλιο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 67χρονης με κίνητρο τη ληστεία.
Οι απολογίες ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας και η συνέχεια θα δοθεί την Τρίτη το πρωί, με τις αγορεύσεις εισαγγελέα και συνηγόρων και την απόφαση του δικαστηρίου.