Άλλη μία μέρα με μποτιλιάρισμα και απίστευτο κυκλοφοριακό χάος…

spirou lamprou

 Μποτιλιάρισμα σε αρκετά σημεία των Ιωαννίνων προκαλούν για ακόμη μία ημέρα τα έργα που εκτελούνται σε διάφορους δρόμους της πόλης, με τους οδηγούς να βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλες καθυστερήσεις.

Παρεμβάσεις πραγματοποιούνται από τον Δήμο, αλλά και από εταιρείες που εκτελούν εργασίες για το δίκτυο φυσικού αερίου και τις οπτικές ίνες. Σε αρκετές περιπτώσεις, σύμφωνα με την εικόνα που διαμορφώνεται στους δρόμους, δεν έχει προηγηθεί επαρκής ενημέρωση των οδηγών, με εξαίρεση την οδό Σουλίου.

Τα σοβαρότερα προβλήματα την τελευταία ώρα εντοπίζονται στην οδό Παύλου Μελά, αλλά και στην έξοδο προς τη Λιμνοπούλα, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία.

Η επιβάρυνση δεν περιορίζεται στους κεντρικούς άξονες. Καθώς οι οδηγοί αναζητούν εναλλακτικές διαδρομές για να αποφύγουν την κίνηση, το μποτιλιάρισμα μεταφέρεται και στους γύρω δρόμους, δημιουργώντας ένα ευρύτερο πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Η εικόνα επαναφέρει το ζήτημα του συντονισμού των εργασιών και της έγκαιρης ενημέρωσης των πολιτών, ώστε να μπορούν να προγραμματίζουν τις μετακινήσεις τους και να αποφεύγονται πρόσθετες επιβαρύνσεις στο ήδη πιεσμένο οδικό δίκτυο της πόλης.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google