Σε ρυθμούς ολικής επαναφοράς το ΠΑΣΟΚ στην Ήπειρο..

pasok logo ()

Φουλ τις μηχανές φαίνεται πως έχει ανεβάσει το ΠΑΣΟΚ, επιχειρώντας με εντατικούς ρυθμούς να καλύψει το χαμένο έδαφος και να δηλώσει δυναμικό «παρών» σε κάθε γωνιά της περιφέρειας.

Η τακτική των «αποβάσεων» στελεχών έχει πάρει μορφή μπαράζ, με την Ήπειρο να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Πριν από λίγες ημέρες, η Μιλένα Αποστολάκη βρέθηκε στην Ηγουμενίτσα και ο Παύλος Χρηστίδης βρέθηκε στην Άρτα, δίνοντας το σύνθημα της επικοινωνιακής και ουσιαστικής αντεπίθεσης.

Η πράσινη κινητικότητα όμως δεν σταματά εκεί.

Την ερχόμενη Κυριακή το πρόγραμμα έχει διπλή παρουσία στην Ήπειρο… Ο ευρωβουλευτής Γιάννης Μανιάτης καταφθάνει στα Γιάννενα, ενώ την ίδια μέρα η Νάντια Γιαννακοπούλου θα πραγματοποιεί επαφές στην Πρέβεζα.

Στη Χαριλάου Τρικούπη δείχνουν να αντιλαμβάνονται πως ο δρόμος για την ολική επαναφορά περνά υποχρεωτικά από την περιφέρεια.

Το ζητούμενο πλέον είναι αν αυτή η πυκνή παρουσία στελεχών θα καταφέρει να μετατραπεί σε ουσιαστικό δημοσκοπικό και πολιτικό ρεύμα στην Ήπειρο.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google