Απίστευτη ταλαιπωρία στην Εθνική Ιωαννίνων – Πρέβεζας – Έργα και ουρές χιλιομέτρων

louros oures

Απέραντο «παρκινγκ» θυμίζει η Εθνική Οδός Ιωαννίνων – Πρέβεζας, στο ύψος του Λούρου, καθώς εκατοντάδες οδηγοί που κινούνται με κατεύθυνση προς τα παράλια βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ουρές χιλιομέτρων.

Τα οχήματα κινούνται σημειωτόν, με την υπομονή των εκδρομέων να δοκιμάζεται σκληρά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών στο Epiruspost, το κυκλοφοριακό έμφραγμα προκλήθηκε καθώς σε δύο διαφορετικά σημεία της διαδρομής εκτελούνται εργασίες.

louros oures

Η στενότητα του οδοστρώματος σε συνδυασμό με τον αυξημένο όγκο οχημάτων –καθώς πολλοί είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται τον καιρό για μια εξόρμηση προς την Πρέβεζα– δημιούργησαν το απόλυτο μποτιλιάρισμα.

Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν τις επόμενες ώρες προς την περιοχή, καλό θα είναι να οπλιστούν με υπομονή ή να επιλέξουν εναλλακτικές διαδρομές όπου αυτό είναι εφικτό.

Το να εκτελούνται έργα συντήρησης στο οδικό δίκτυο είναι απαραίτητο. Το να προγραμματίζονται όμως παρεμβάσεις σε καίρια σημεία μιας εθνικής οδού, σε ημέρες και ώρες αιχμής που η κίνηση προς τα παράλια χτυπάει «κόκκινο», δείχνει για ακόμα μία φορά παντελή έλλειψη συντονισμού.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google