Πάργα: 75χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία Κρυονέρι

astenoforo paralia

Ένας 75χρονος υπήκοος Μολδαβίας έχασε τη ζωή του, στην παραλία Κρυονέρι της Πάργας, κοντά στο νησάκι της Παναγίας.

Η Λιμενική Αρχή της περιοχής ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό και στελέχη του Λιμενικού Σώματος έσπευσαν στο σημείο με το επιβατηγό-τουριστικό σκάφος «ΑΜΑΖΟΝΑ». Εκεί, παρείχαν στον 75χρονο τις πρώτες βοήθειες εφαρμόζοντας τη μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).

Στη συνέχεια, ο άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πάργας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η προανάκριση για τις συνθήκες του συμβάντος βρίσκεται σε εξέλιξη από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Πάργας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, ενώ έχει ήδη παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google