Τρεις απουσίες αλλά δικαιολογημένες…

dimarxeio e

Μπορεί η Αναστασία Γιογλή να επανεξελέγη στην θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων, όμως τα βλέμματα και τα σχόλια στα πηγαδάκια της αίθουσας συγκέντρωσαν οι ηχηρές απουσίες κορυφαίων στελεχών, τόσο από την πλευρά της συμπολίτευσης όσο και από την αντιπολίτευση.

Από την κορυφαία θεσμική συνεδρίαση για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου και της Δημοτικής Επιτροπής απουσίαζαν δύο βασικοί αντιδήμαρχοι της παράταξης του Θωμά Μπέγκα, καθώς και η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, από τα έδρανα της πλειοψηφίας έλειπαν οι αντιδήμαρχοι Θωμάς Γιωτίτσας και Μάκης Χρυσοστόμου, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονταν εκτός Ιωαννίνων για προσωπικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Από την άλλη πλευρά, αισθητή έγινε και η απουσία της Τατιάνας Καλογιάννη. Η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» βρισκόταν εκτός πόλης προκειμένου να συμμετάσχει στο ετήσιο πανελλήνιο συνέδριο των ΦΟΔΣΑ (Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων), μια απουσία απόλυτα δικαιολογημένη, καθώς η κ. Καλογιάννη κατέχει τη θέση της Αντιπροέδρου στον Αναγκαστικό Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΑΣΔΣΑ) Ηπείρου.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google