Αναστάτωση στο δρόμο προς Δροσιά από φωτιά σε ηλεκτρικό μοτοποδήλατο

pirosvestiki geniki

Στιγμές ανησυχίας επικράτησαν στα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων, όταν ένα ηλεκτρικό μοτοποδήλατο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ κινούνταν στο δρόμο προς την Δροσιά.

Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με το όχημα να ακινητοποιείται στη μέση του οδοστρώματος.

Λόγω της φύσης του οχήματος (ηλεκτρικό) και του κινδύνου εξάπλωσης της πυρκαγιάς σε παρακείμενες εκτάσεις η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση και μεγάλη.

Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της ΔΙ.Π.Υ. Ν. Ιωαννίνων με 8 πυροσβέστες, οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν και να σβήσουν τη φωτιά πριν λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις. Ευτυχώς, από το συμβάν δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, καθώς ο οδηγός πρόλαβε να απομακρυνθεί εγκαίρως.

Η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. ήταν απαραίτητη, καθώς λόγω του σημείου όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά προκλήθηκε κυκλοφοριακό πρόβλημα, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε ολιγόλεπτες ρυθμίσεις για τη διευκόλυνση των οδηγών και την ασφάλεια των περαστικών.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google