Τα Γιάννενα ζουν και αναπνέουν για το μπάσκετ! Σε μια αναμέτρηση-θρίλερ που κρίθηκε στο κλειστό της Λευκάδας, οι Vikos Φalcons επικράτησαν του Πρωτέα Βούλας με 94-87 και πήραν το «χρυσό» εισιτήριο για τον τελικό του Final 4 της Elite League.
Η ομάδα του Θανάση Γιαπλέ έδειξε χαρακτήρα, αντέχοντας στις αντεπιθέσεις των Νοτίων προαστίων, και πλέον βρίσκεται μόλις ένα 40λεπτο μακριά από το όνειρο της ανόδου στη Greek Basketball League.
Στο πλευρό της ομάδας ο Δήμος Ιωαννιτών
Η σπουδαία αυτή επιτυχία δεν πέρασε απαρατήρητη από τη δημοτική αρχή. Ο Δήμος Ιωαννιτών εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στην ομάδα για την ιστορική πρόκριση, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μια στιγμή που κάνει υπερήφανη ολόκληρη την πόλη.
«Η επιτυχία αυτή αποτελεί μια ιστορική στιγμή για τον αθλητισμό της πόλης μας, καθώς για πρώτη φορά ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται ένα βήμα πριν από την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου.
Η δημοτική αρχή στέλνει το δικό της μήνυμα ενόψει του αυριανού μεγάλου τελικού κόντρα στον Evertech Παπάγου (Κυριακή 3/5, 18:15): «Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον μεγάλο τελικό και εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι οι αθλητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουν τη νίκη και να γράψουν ιστορία για τα Ιωάννινα. Είμαστε όλοι στο πλευρό σας!».