Δεν λέει να ησυχάσει η γη στη Θεσπρωτία, καθώς νέα, ισχυρότερη σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στις 17:22 ώρα Ελλάδος (14:22 GMT).
Το επίκεντρο εντοπίζεται και πάλι στην ίδια περιοχή, 8 χιλιόμετρα ανατολικά της Λεπτοκαριάς Θεσπρωτίας, σχεδόν στο ίδιο σημείο όπου σημειώθηκε η πρωινή δόνηση των 3,9 Ρίχτερ.
Το εστιακό βάθος παραμένει εξαιρετικά μικρό, στα 5 χιλιόμετρα, γεγονός που έκανε τον σεισμό να γίνει ιδιαίτερα αισθητός σε ολόκληρο το νομό Θεσπρωτίας, στα Γιάννενα, αλλά και σε περιοχές της Άρτας και της Πρέβεζας.
Η δόνηση συνοδεύτηκε από έντονη βοή, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους που βλέπουν τη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή να κλιμακώνεται μέσα στην ημέρα.