Ανοίγει πριν την 25η Μαρτίου η Ιόνια στη Συκούλα – Τι αλλάζει στην κυκλοφορία

ionia erga

Η Εγνατία Οδός θα ταλαιπωρήσει για πολύ την Ήπειρο και την Βόρεια Ελλάδα όμως έρχεται μία καλή εξέλιξη από την Ιόνια.. Από την ενημέρωση που έκανε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης στο Περιφερειακό Συμβούλιο και μετά την ευρεία σύσκεψη που είχε γίνει στο Υπουργείο Υποδομών προκύπτει ότι ο δρόμος στην Συκούλα θα ανοίξει πριν την 25η Μαρτίου.

Οι εργασίες βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, με δεκάδες μηχανήματα να επιχειρούν καθημερινά στο σημείο.

Ο στόχος που τέθηκε είναι να δοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία αμφίδρομα (μία λωρίδα ανά κατεύθυνση) το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη και σε κάθε περίπτωση πριν την 25η Μαρτίου.

Η εξέλιξη αυτή θεωρείται σημαντική, καθώς η μέχρι τώρα κατάσταση είχε ανατρέψει τα κυκλοφοριακά δεδομένα με χρήση της παλιάς Εθνικής.

Η πλήρης αποκατάσταση της Ιόνιας θα απαιτήσει διάστημα έξι τουλάχιστον μηνών σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που γίνονται.