Ρεκόρ κόσμου στα Ιωάννινα και απόλυτη ομαλότητα μέχρι το πρωί

kentro nixta

Μια νύχτα που κράτησε σχεδόν μέχρι το πρωί. Με πάρα πολύ κόσμο στην πόλη των Ιωαννίνων καθώς οι πληρότητες άγγιξαν το απόλυτο.

Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος στο μεγάλο αποκριάτικο γλέντι και η απόφαση του Δήμου να απαγορεύσει την κυκλοφορία στο κέντρο, την Αβέρωφ και το ιστορικό κέντρο αποδείχθηκε σωτήρια..

Το μποτιλιάρισμα προηγούμενων ετών αποφεύχθηκε και όλοι είχαν την άνεση να περπατήσουν και να απολαύσουν την βόλτα από φωτιά σε φωτιά.

Αυξημένα ήταν τα μέτρα της Αστυνομίας με μηχανές και περιπολικά σε πολλά κομβικά σημεία προς διευκόλυνση.

Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν καταγράφηκε κανένα πρόβλημα ενώ μέχρι και το πρωί της Καθαράς Δευτέρας δεν υπήρξαν σοβαρά περιστατικά μέθης ή επεισοδίων τέτοια που θα απασχολούσαν τις αρχές, ούτε καταγράφηκαν τροχαία ατυχήματα.