Θύμα τροχαίου έπεσε μία οδηγός το πρωί της Δευτέρας, η οποία απευθύνει έκκληση καθώς ο οδηγός που χτύπησε το αυτοκίνητό της δεν σταμάτησε αλλά απομακρύνθηκε με ταχύτητα από το σημείο.
Σύμφωνα με την μαρτυρία της το ατύχημα έγινε το πρωί της Δευτέρας, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στα Ιωάννινα.
Σύμφωνα με την μαρτυρία της παθούσας, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 8:20–8:25, στο ύψος του ανθοπωλείου μετά το νεκροταφείο, καθώς προσπαθούσε να διασχίσει τον κυκλικό κόμβο. Ένα θαλασσί SUV, που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση προς το Πέραμα, χτύπησε το όχημά της και αμέσως εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να σταματήσει.
Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο όχημα της οδηγού, με σπασμένα λάστιχο, ζάντα, άξονα και μηχανή, ενώ φέρει ζημιές η πόρτα του οδηγού και η πίσω πόρτα. Η ίδια υπέστη μόνο ελαφρύ τραυματισμό στον αυχένα.
Η οδηγός ζητά τη βοήθεια των πολιτών για τον εντοπισμό του υπεύθυνου. Αν κάποιος είδε το περιστατικό ή διαθέτει στοιχεία για την πινακίδα του οχήματος, καλείται να επικοινωνήσει άμεσα με την ίδια.
Η συμβολή των πολιτών μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τον εντοπισμό του οδηγού που εγκατέλειψε το ατύχημα, ενώ οι αρχές εφιστούν την προσοχή στους οδηγούς για την τήρηση των κανόνων οδικής ασφάλειας.
Όποιος διαθέτει πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει με τον αριθμό: 6944147758