Σε Χατζηκώστα και Πανεπιστημιακό ο Άδωνης Γεωργιάδης

georgiadis vouli

Αλλάζει το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη στα Γιάννινα μετά την απόφαση για την διοργάνωση του προσυνεδρίου.

Έτσι ο Υπουργός αντί για την Δευτέρα θα επισκεφθεί τα δύο νοσοκομεία της πόλη το πρωί του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου ενώ είναι αμφίβολη η παρουσία του στην κοπή πίτας της ΔΕΕΠ που έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής -1 Φεβρουαρίου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Χατζηκώστα στις εννέα το πρωί και στις δέκα και μισή θα βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό όπου θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Γεγονός είναι ότι το προσυνέδριο και η παρουσία του Πρωθυπουργού στα Γιάννινα το ερχόμενο Σάββατο έχει φέρει αλλαγές στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση για αυτή της ΔΕΕΠ.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google