Σε διαγωνισμό το νέο αστυνομικό μέγαρο Θεσπρωτίας- Ευχαριστίες των αστυνομικών

estia igoumenitsa

Σε ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό για την μελέτη και κατασκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων  για την εγκατάσταση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας προχώρησαν οι Κτιριακές Υποδομές με τις προσφορές να μπορούν να κατατεθούν ως τις 27 Ιανουαρίου.

Με αφορμή την ανακοίνωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την ολοκλήρωση του κτιρίου που θα στεγάσει τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση του έργου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στα μέλη των τελευταίων τριών διοικητικών συμβουλίων της Ένωσης, στον υποστράτηγο εν αποστρατεία Ηλία Ντόντη, στον πρώην διευθυντή της Διεύθυνσης Ιωαννίνων Ιωάννη Παππά και στον επίτιμο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα.

Η Ένωση ευχαριστεί επίσης τους δημοτικούς συμβούλους Ηγουμενίτσας για την υπερψήφιση της παραχώρησης του κτιρίου, τον βουλευτή Ιωαννίνων και πρώην υφυπουργό Περιβάλλοντος Γεώργιο Αμυρά, καθώς και τον πρώην Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριο Οικονόμου και τον νυν Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που διασφάλισε τη χρηματοδότηση του έργου.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον βουλευτή Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλειο Γιόγιακα, ο οποίος, όπως σημειώνεται, από την πρώτη στιγμή υποστήριξε το εγχείρημα, παρακολουθώντας στενά κάθε βήμα της σύνθετης διοικητικής διαδικασίας μέχρι την τελική ευθεία για την υλοποίηση του έργου.

Η Ένωση διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί την πορεία της κατασκευής, υπογραμμίζοντας ότι η ολοκλήρωσή της θα συμβάλει τόσο στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των αστυνομικών όσο και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.