Αλλαγή σελίδας στο ΠΕΑΚ Ιωαννίνων – Νέος πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Γκαρτζονίκας

gkartzonikas

Με την δημοσίευση στο ΦΕΚ έγινε γνωστή η αλλαγή διοίκησης στο ΠΕΑΚΙ η οποία αποφασίστηκε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ιωάννη Βρούτση.

Νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης αναλαμβάνει ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Γκαρτζονίκας, με αναπληρωτή πρόεδρο τον Ηλία Ντόντη, απόστρατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Οργάνου

  • Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Τραγουδάρας, Πολιτικός Μηχανικός
    Αναπληρωτής: Βασίλειος Φλώρος, Οικονομολόγος
  • Γραμματέας: Σταύρος Σιούλας, Αστυνομικός
    Αναπληρώτρια: Αναστασία Ράγιου, Αξιωματικός Πυροσβεστικής
  • Ταμίας: Ιουλία Μπίγγου, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
    Αναπληρωτής: Χρήστος Μάντζιος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
  • Έφορος: Αλεξάνδρα Κασιούμη, Ιδιωτική Υπάλληλος
    Αναπληρώτρια: Ελπινίκη Μπάρκα, Δημόσια Υπάλληλος
  • Μέλος: Άννα Μάγκου, Ιδιωτική Υπάλληλος
    Αναπληρωτής: Γιάννης Γιαννάκης, Δημοσιογράφος
  • Μέλος: Νικόλαος Μπούτσικος, Δημοτικός Υπάλληλος
    Αναπληρωτής: Δημήτρης Κασιούμης, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Η θητεία της νέας διοίκησης είναι τετραετής, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

Πλαίσιο

Το Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους αθλητικούς οργανισμούς της Ηπείρου, με σημαντικό ρόλο στη φιλοξενία προπονητικών προγραμμάτων, μαθητικών και πανελλήνιων αγώνων.
Η νέα διοίκηση αναλαμβάνει σε μια περίοδο κατά την οποία βρίσκονται σε εξέλιξη παρεμβάσεις αναβάθμισης υποδομών και σχεδιασμός για την ενίσχυση του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή.