Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για 19η χρονιά το Ioannina Lake Run, που φέτος συγκέντρωσε 6.500 συμμετοχές, επιβεβαιώνοντας τη δημοφιλία του ως δρομικό γεγονός που συνδυάζει τον αθλητισμό με την ομορφιά και την προστασία της Λίμνης Παμβώτιδας.
Στον αγώνα των 5 χλμ. συμμετείχε και ο Βουλευτής Ιωαννίνων, Γιώργος Αμυράς, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: «Συμμετείχα με μεγάλη χαρά σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, που εδώ και 19 χρόνια δίνει παλμό στην πόλη μας. Τρέχοντας δίπλα στη Λίμνη, ένιωσα ξανά τη μοναδική ενέργεια που προσφέρει η διαδρομή, ανάμεσα σε χαμόγελα δρομέων όλων των ηλικιών και τις επευφημίες του κόσμου που πλημμύρισε την παραλίμνιο περιοχή».
Ο κ. Αμυράς συνεχάρη τους διοργανωτές, τους δεκάδες εθελοντές, τους φορείς και τους χορηγούς, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας για τη δημιουργία θεσμών που ξεπερνούν τον αθλητισμό και ενώνουν την κοινωνία.
«Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, στην επετειακή 20ή διοργάνωση, και έως τότε συνεχίζουμε να στηρίζουμε τη Λίμνη μας, τον αθλητισμό και τις αξίες που μας ενώνουν», κατέληξε ο βουλευτής.