Πάρκο Αίγλης.. Ακαθαρσίες και σκουπίδια στο πιο πολυσύχναστο σημείο

aigli skoupidia

Η σημερινή εικόνα στο Πάρκο Αίγλης, απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο και δίπλα στην Περιφέρεια Ηπείρου. Εικόνα που μιλά από μόνη της..

Σκουπίδια και ακαθαρσίες κυριαρχούν στο χώρο, που αποτελεί ένα από τα πιο κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της πόλης, αποπνέοντας αίσθηση εγκατάλειψης σε κατοίκους και επισκέπτες.

Το Πάρκο Αίγλης δεν είναι το μοναδικό που αντιμετωπίζει προβλήματα καθαριότητας. Προβλήματα που επιδεινώνονται καθώς συχνά βρίσκονται στον χώρο και αρκετοί αδέσποτοι σκύλοι.

Σε πολλά άλλα σημεία του ευρύτερου Δήμου, οι ανεξέλεγκτες χωματερές και τα σκουπίδια εκτός κάδων αποτελούν μόνιμο φαινόμενο, υποβαθμίζοντας την εικόνα της πόλης και δημιουργώντας κινδύνους για την υγεία και το περιβάλλον.

Οι πολίτες εκφράζουν την αγανάκτησή τους, ζητώντας από τις αρμόδιες αρχές άμεσες δράσεις για τη συντήρηση των δημόσιων χώρων και την ενίσχυση της καθημερινής καθαριότητας.

Παράλληλα, επισημαίνεται η ανάγκη για ένα σαφές και συγκεκριμένο σχέδιο που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητα της πόλης.