Θλίψη στο Ζαγόρι για το θάνατο 36χρονου υπαλλήλου του Δήμου

keri ena skia

Την βαθιά του θλίψη εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος Ζαγορίου για τον θάνατο του 36χρονου Γιώργου Μιγκούλη που εργαζόταν στο Δήμο.

Ο 36χρονος έχασε την δύσκολη μάχη που έδινε εδώ και καιρό σκορπίζοντας οδύνη στο χωριό του, την Ιτέα αλλά και όλο το Δήμο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο με ψήφισμά του εκφράζει τα συλλυπητήρια τους οικείους του.

Επίσης ομόφωνα αποφάσισε:

*  Ο Δήμαρχος Γεώργιος Σουκουβέλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλανδράκης Ευτύχιος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

* Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Δήμου στη μνήμη του εκλιπόντος

*   Οι υπηρεσίες του Δήμου που εδρεύουν  στην Δημοτική ενότητα Ανατολικού Ζαγορίου, όπου υπηρετούσε ο εκλιπών, την ημέρα   της κηδείας (17-04-2024) να παραμείνουν κλειστές.

* Οι υπάλληλοι του Δήμου που υπηρετούν σε άλλες υπηρεσίες και επιθυμούν να μεταβούν στην κηδεία του συναδέλφου τους, να διευκολυνθούν από τους προϊσταμένους τους.