Προδικαστική προσφυγή πάει πίσω τις προσφορές για το «Γιάννινα- Κακαβιά»

ionia-odos

Όσοι περίμεναν την… μεγάλη Τρίτη –την Τρίτη 14 Μαρτίου- για τον οδικό άξονα Ιωαννίνων- Κακαβιάς, θα πρέπει τελικά να κάνουν υπομονή. Η 14η Μαρτίου ήταν η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών, όμως μετά από προδικαστικές προσφυγές που έχουν γίνει αυτή μετατίθεται με απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

Η προδικαστική προσφυγή κατατέθηκε στις 7 Μαρτίου μέσω του συστήματος ΕΣΗΔΗΣ και το περιεχόμενό της δεν έχει γίνει γνωστό από το Υπουργείο Υποδομών.

Πέραν αυτής, το Υπουργείο ισχυρίζεται ότι έχουν υποβληθεί από ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς αιτήματα παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας για την καλύτερη προετοιμασία των προσφορών.

Με βάση αυτά τα δεδομένα μετέθεσε την καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών και την ημερομηνία της ηλεκτρονικής αποσφράγισής τους.

Έτσι οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν ως τις 28 Μαρτίου στις 11 το πρωί ενώ η αποσφράγιση θα γίνει την Πέμπτη 30 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι το έργο με προϋπολογισμό 310 εκατομμύρια ευρώ δεν έχει ενταχθεί μέχρι στιγμής σε κανένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα και μέχρι αυτό να συμβεί θα είναι αδύνατη η έναρξη των εργασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ