Εντός της εβδομάδας τα μέτρα για την ακρίβεια

souper market geniki

Στο κύμα ακρίβειας που πλήττει τα ελληνικά νοικοκυριά αλλά και στα επικείμενα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Όπως αποκάλυψε, αυτή την εβδομάδα θα γίνουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις για αγρότες, επιχειρήσεις και νοικοκυριά προκειμένου – όπως είπε – να μετριαστούν οι επιπτώσεις της ακρίβειας και του πληθωρισμού.

«Στόχος είναι να σταθούμε στο πλευρό όσων περισσότερων συμπολιτών μας, πάντα με σεβασμό στη δημοσιονομική σταθερότητα. Έχουμε πλήρη συνείδηση ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και η κατάσταση θα επιδεινωθεί το επόμενο διάστημα».

Πορευόμαστε με σχέδιο και ρεαλισμό, συμπλήρωσε ο κ. Οικονόμου. «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σταθούμε στο πλευρό της κοινωνίας».

Όσο αφορά στις πληροφορίες ότι μπορεί να δοθεί κουπόνι για τα καύσιμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημείωσε με νόημα πως ούτε το κομμάτι των καυσίμων δεν θα μείνει εκτός από τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google