Προς κατάργηση το 2023 η εισφορά αλληλεγγύης

allileg eisodima

Την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους δρομολογεί η κυβέρνηση για το 2023. Κυβερνητικό στέλεχος ανέφερε σήμερα πως για το 2023 έχει τεθεί ως στόχος η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης για όλους.

Με βάση αυτό, δρομολογείται η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης και για το δημόσιο και για τους συνταξιούχους του 2023. Παράλληλα όμως ανέφερε και ότι μέσω του Tαμείου Ανάκαμψης η κυβέρνηση προωθεί ένα σύστημα επιβράβευσης των δημοσίων υπαλλήλων, που θα κινείται παράλληλα με το ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων.

«Δεν ψάχνουμε τρόπο να δώσουμε ένα ακόμα επίδομα στο δημόσιο» τόνισε η ίδια πηγή, παραπέμποντας στο μέλλον για περισσότερες λεπτομέρειες. Το σχέδιο χρηματοδοτείται για εφέτος από το Ταμείο Ανάκαμψης με ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add EpirusPost.gr on Google