Η ιστορία επαναλαμβάνεται…

igoumenitsa tei

Δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη ΔΕΠ έρχονται να βάλουν λουκέτο σε ένα περιφερειακό τμήμα όπως συμβαίνει στην Πρέβεζα με την Λογιστική.

Με μία παρόμοια επιχειρηματολογία και με πανομοιότυπο τρόπο μπήκε τέλος σε όλα τα τμήματα που λειτουργούσαν στο ΤΕΙ Ηγουμενίτσας.

Αν πρέπει ή δεν πρέπει, αν χρειάζονται ή δεν χρειάζονται τα τμήματα αυτά είναι μία άλλη συζήτηση που δεν είναι της παρούσης..

Τα μέλη ΔΕΠ όταν διεκδίκησαν τις θέσεις ήξεραν σε ποια πόλη είναι και που θα εγκατασταθούν.. Αν ξαφνικά βρίσκουν ότι η Πρέβεζα  είναι μακριά από τα Γιάννινα, όπως ήταν και η Ηγουμενίτσα, αυτό καθόλου δεν αφορά τις τοπικές κοινωνίες και τους σπουδαστές..

Το πρώτο που έπρεπε να τους απασχολήσει είναι οι τρόποι αναβάθμισης και εξωστρέφειας του τμήματος και όχι η εύκολη λύση της μεταφοράς στα Γιάννινα.. Γιατί όλα τα άλλα περί άλλων προγραμμάτων και τμημάτων είναι απλά λόγια του αέρα.

Η ιστορία λοιπόν επαναλαμβάνεται και σίγουρα δεν φταίει ο νόμος Κεραμέως. Φαίνεται ότι αυτός έδωσε την αφορμή για να ανοίξει ο δρόμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ