830 κρούσματα το Νοέμβριο στην Ήπειρο- Η πορεία της πανδημίας

xartis noemvrios

Ο μήνας με τα περισσότερα κρούσματα ήταν ο Νοέμβριος για την Ήπειρο. Και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες επιβεβαιώθηκαν, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ, 830 συνολικά κρούσματα.

Η συντριπτική πλειοψηφία καταγράφεται στο Νομό Ιωαννίνων, ο οποίος τις τελευταίες δέκα ημέρες φαίνεται ότι σταθεροποιείται σε χαμηλότερα επίπεδα.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων επιβεβαιώθηκαν συνολικά 499 κρούσματα στην διάρκεια του μήνα, περίπου 140 λιγότερα από τον Οκτώβριο όπου η περιοχή είχε χτυπήσει κόκκινο.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας επιβεβαιώθηκαν 171 κρούσματα.

Στη Θεσπρωτία 70 και είναι ο Νομός με τα λιγότερα ενώ στην Πρέβεζα επιβεβαιώθηκαν στην διάρκεια του μήνα 90 κρούσματα.

Η πορεία της πανδημίας

Τον Οκτώβριο στην Ήπειρο είχαν επιβεβαιωθεί 743 κρούσματα. Στην Άρτα 25, στη Θεσπρωτία 32, στα Γιάννινα 638 και στην Πρέβεζα 48.

Τον Σεπτέμβριο στην Ήπειρο τα κρούσματα ήταν 130, με τα 113  από αυτά στο Νομό Ιωαννίνων και τα υπόλοιπα να μοιράζονται στους υπόλοιπους τρεις νομούς.

Τον Αύγουστο τα κρούσματα ήταν μόλις 58 με τα 34 και πάλι να επιβεβαιώνονται στο Νομό Ιωαννίνων.

Ο Ιούλιος είχε μόλις ένα κρούσμα σε όλη την Ήπειρο ενώ η πρώτη φάση της πανδημίας, από τον Μάρτιο μέχρι και τον Ιούνιο είχε κλείσει για την περιοχή με μόλις 27 κρούσματα εκ των οπίων τα 15 ήταν στο Νομό Θεσπρωτίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ