8,5 εκατομμύρια τα χρέη της ΔΕΥΑΙ και του ΣΥΔΛΙ… Κατεβάζει διακόπτες η ΔΕΗ στους καταναλωτές!!!

DEH MPLAK AOYT

DEH MPLAK AOYT

Στα οκτώμισι εκατομμύρια ανέρχονται τα χρέη της ΔΕΥΑΙ και του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, προς τη ΔΕΗ.. Χρέη που οδηγούν την Επιχείρηση Ηλεκτρισμού στην απόφαση να κατεβάσει διακόπτες και να προχωρήσει σε διακοπές νερού προς τους καταναλωτές.

Μάλιστα είναι από τις ελάχιστες φορές όπου η ΔΕΗ προχωρά στην έκδοση επίσημης ανακοίνωσης στην οποία τονίζει ότι έχει εξαντλήσει κάθε δυνατότητα διαπραγμάτευσης για την εξεύρεση αποδεκτής λύσης προκειμένου να υπάρξει ρύθμιση των χρεών αυτών.

Έτσι κάνει γνωστό ότι θα προχωρήσει σε έκδοση προγραμματισμένων διακοπών στις παροχές που ηλεκτροδοτούν τις εγκαταστάσεις τους.

Η καθόλα νόμιμη αυτή ενέργεια αποτελεί το ύστατο, πριν την καταγγελία των συμβάσεων προμήθειας, μέτρο που η ΔΕΗ έχει στη διάθεσή της για να σταματήσει τη συνεχή διόγκωση των τεράστιων οφειλών, να διασφαλίσει τα έσοδά της, την ομαλή λειτουργία της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας και την ίση μεταχείριση και τα συμφέροντα των πελατών της.

Τα όποια τυχόν προβλήματα προκύψουν στην ομαλή υδροδότηση της ευρύτερης περιοχής του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, αποτελούν αποκλειστική ευθύνη των αρμοδίων ΟΤΑ και της ΔΕΥΑ Ιωαννίνων. Η μετάθεση των ευθυνών δεν τιμά την τοπική αυτοδιοίκηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη ρύθμιση που προτάθηκε από τη ΔΕΗ, το μηνιαίο ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε καταναλωτή/υδρόμετρο, δεν υπερβαίνει το ποσό του ενός ευρώ.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ