73 εταιρείες στις Ημέρες Καριέρας του Πανεπιστημίου

panepistimio eisodos

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας 2022» στις 19 και 20 Μαΐου 2022.

Οι «Ημέρες Καριέρας 2022» είναι ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς αποτελεί μια μεγάλη συνάντηση φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με εκπροσώπους και στελέχη επιλογής προσωπικού ελληνικών και διεθνών επιχειρήσεων.

Φοιτητές και απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που αναζητούν εργασία ή επιθυμούν να αντλήσουν ενημέρωση για την αφορά εργασίας μπορούν να έχουν αυτή την δυνατότητα στις Ημέρες Καριέρας.

Σε ένα διήμερο που θα πραγματοποιηθεί online θα γίνουν 73 εταιρικές παρουσιάσεις και εισηγήσεις για θέματα σταδιοδρομίας.

Αν είσαι φοιτητής ή απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και αναζητάς εργασία ή επιθυμείς να αντλήσεις ενημέρωση σχετικά με τη σημερινή αγορά εργασίας, τις απαιτήσεις και τις προοπτικές απασχόλησης σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους, τότε η συμμετοχή σου στις «Ημέρες Καριέρας 2022» θα πρέπει να είναι η επιλογή σου!

Πληροφορίες συμμετοχής:   http://careerdays.dasta.uoi.gr

Φόρμα εγγραφής : https://forms.gle/wyXfs7eM3RhmY5Uj7

Link παρακολούθησης διημέρου: https://bit.ly/3jECvMa    

Εργαστήρια Προετοιμασίας:  https://forms.gle/viJRMZpFTto2hqFL7

Συμμετέχουσες επιχειρήσεις:      https://bit.ly/3KMY5t9

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ