Αναζητείται επενδυτής για την Όαση…

oasis15

oasis15Με εξαιρετικά ασφυκτικό πλαίσιο, όρους αυστηρούς και τίμημα τουλάχιστον επτά χιλιάδων μηνιαίως, ο Δήμος Ιωαννιτών, ανοίγει την διαδικασία προκειμένου να βρει επενδυτή ο οποίος θα λειτουργήσει την Όαση.

Το έργο της ανακαίνισης του κτιρίου και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου, όπως και της προμήθειας του εξοπλισμού, βρίσκεται στην τελική ευθεία και ήδη η προκήρυξη για την εκμίσθωση είναι στον αέρα.

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν την Παρασκευή 17 Απριλίου και θα έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα καθώς οι όροι και οι προϋποθέσεις, όπως αναλύονται στην προκήρυξη είναι εξαιρετικά αυστηροί.

Στο διαγωνισμό πάντως μπορούν να μετέχουν πέραν των ιδιωτών, συνεταιρισμοί και συνεταιριστικές οργανώσεις, αλλά η Όαση θα λειτουργήσει με τον παραδοσιακό της χαρακτήρα, δηλαδή ως αναψυκτήριο- καφενείο, χωρίς να επιτρέπει καμία χορήγηση άδειας για χρήση μουσικών οργάνων.

Πέραν αυτού, η ΔΗΑΝΕΤΑΙ, που προκηρύσσει το διαγωνισμό, διατηρεί για τον εαυτό της το δικαίωμα της παρέμβασης στην τιμολογιακή πολιτική του καταστήματος.

Συγκεκριμένα ο πλειοδότης- μισθωτής, θα πρέπει να αποδέχεται και να συναινεί με την παρέμβαση της διοίκησης της ΔΗΑΝΕΤΑΙ στην τιμολογιακή του πολιτική και μάλιστα σε μία σειρά από είδη που ορίζονται στην προκήρυξη.

Συγκεκριμένα σε: νερό, καφές, σάντουιτς/τοστ, αναψυκτικά, ούζο/τσίπουρο και ελαφρά αλκοολούχα ποτά (ιδίως μπύρα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ