Με 60 αθλητές ο Ν.Ο.Ι. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

kopilasia1Στη «μάχη» του 78ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, ρίχνεται από μεθαύριο, Πέμπτη ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων. Στόχος του Ν.Ο.Ι. να κατακτήσει για 24η συνεχόμενη χρονιά την κορυφή στην Ελληνική Κωπηλασία, διατηρώντας τον τίτλο του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδος!

Η α΄ φάση του Πρωταθλήματος που ξεκινάει αύριο και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή, αφορά τις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών. Ο Ν.Ο.Ι. κατεβάζει στο Σχινιά μια «γιγάντια» ομάδα αποτελούμενη από 60 αθλητές όλων των κατηγοριών, οι οποίοι προπονήθηκαν όλο αυτό το διάστημα εντατικά στην Παμβώτιδα, παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή μας δεν ήταν οι πιο ευνοϊκές.

Ο Σωτήρης Στάμος

Την αισιοδοξία του για κατάκτηση νέων διακρίσων από το Ν.Ο.Ι. εξέφρασε σε δηλώσεις του και ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων κ. Σωτήρης Στάμος, με αφορμή την αναχώρηση της Ομάδας για το Σχινιά.

Όπως ανέφερε, «παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν όλο τον Μάρτιο και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, οι οποίες δεν επέτρεψαν στους τεχνικούς μας να δουλέψουν την ομάδα όσο είχαν προγραμματίσει, είμαι σίγουρος ότι ο Όμιλος θα επικρατήσει πλήρως στο πρωτάθλημα και οι αθλητές μας θα φέρουν πολλές νίκες στα Γιάννινα. Είναι απολύτως βέβαιο πως ο Ν.Ο.Ι. για μία ακόμη χρονιά θα αναδειχθεί Πολυνίκης και Πρωταθλητής Ελλάδος».

Ο Θύμιος Βλάχος

Από την πλευρά του ο επικεφαλής προπονητής του Ν.Ο.Ι. κ. Θύμιος Βλάχος με αφορμή την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας τόνισε πως «τα μετάλλια δεν χαρίζονται, κατακτιούνται με πολύ κόπο, αγώνα και θυσίες από πλευράς των παιδιών, των προπονητών, των γονέων τους και των παραγόντων του αθλήματος». Συνεχίζοντας είπε πως «ας ελπίσουμε ότι οι συνθήκες στο Σχινιά θα είναι ιδανικές για Κωπηλασία, ώστε τα πληρώματά μας, που είναι συνηθισμένα στα γλυκά νερά της Παμβώτιδας, να μην αντιμετωπίσουν δυσκολίες, λόγω ανέμου κ.λ.π.».

Την αποστολή του Ν.Ο.Ι. θα συνοδεύσουν στο Σχινιά ο γεν. γραμματέας του Ομίλου Θωμάς Βαρδάκας, ο έφορος Κωπηλασίας Κώστας Νταλαμάγκας και οι προπονητές Θύμιος Βλάχος, Δημήτρης Δερέκας, Ευγενία Μουτσίκα και Βασίλης Ευθυμίου.

Η ομάδα του Ν.Ο.Ι.

Στο επικείμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας θα λάβουν μέρος με τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων οι εξής αθλητές ανά κατηγορία:

*Άνδρες: Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας, Αποστόλης Λαμπρίδης, Χρήστος Κουτσιαύτης, Παναγιώτης Μανούρης, Γιώργος Ζυγούρας, Φώτης Λιόντος, Ευριπίδης Σκλιβανίτης, Βασίλης Νταλαμάγκας, Βασίλης Τζανίνης, Λάμπρος Ρίζος και Αθανάσιος Λιόλιος.

*Παίδες: Γιάννης Παπαδιώτης, Θανάσης Νταλαμάγκας, Στέφανος Ντούσκος, Οδυσσέας – Αλέξανδρος Τζοβάρας, Σπύρος Μαλισιόβας, Ανδρέας Κοντογιάννης, Ηλίας Νάσιος και Βασίλης Νάσιος (πηδαλιούχος).

*Γυναίκες: Ελένη Διαμάντη, Λυδία Νταλαμάγκα και Δήμητρα Μαλτέζου.

*Νεανίδες: Βάσω Νταλαμάγκα, Ξανθή Κολτσίδα, Αικατερίνη Ζέρβα, Βασιλική Ζυγούρα, Αμαλία Τσιάβου, Κων/να Κασσιούμη, Νεφέλη Στεριάδη, Αγάπη Τσιρώνη – Λαμάρη, Χρύσα Πάνου, Σπυριδούλα Τζούκα, Χρύσα Τζούκα και Κατερίνα Γιώτη.

*Έφηβοι: Θανάσης Τσιάλιος, Γιάννης Ζήσης, Κων/νος Μαγκλάρας, Γιώργος Βαρδάκας, Βασίλης Πάνου, Μιχάλης Παπατσίμπας, Γιώργος Ρίζος, Αλέξης Παπαδημητρίου, Γιώργος Μπακαγιάννης, Κωστέλ Καλουιάν, Ευάγγελος Λέρας, Γεώργιος Γαλάνης, Σωκράτης Γκροίδης, Σωτήρης Ζαφειρίδης, Αναστάσιος Φελιάς, Νίκος Βλάχος, Σεμπάστιαν Καλουιάν, Λευτέρης Μαριόλας, Αλέξανδρος Βούλγαρης, Χρήστος Κρούτια, Δημήτρης Μάνθος, Χρυσόστομος Βουκουβάλας, Αλέξανδρος Μπαράτσας, Αλέξανδρος Δογορίτης και Κων/νος Παπαδιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ