6ο Rally Sprint Δωδώνης στις 13 και 14 Ιουλίου

RALYΤο 6ο Rally Sprint Δωδώνης – Autotest Ι. ΚΤΕΟ Βουνοπλαγιάς, διοργανώνει φέτος, στις 13 και 14 Ιουλίου η ΕΛΕΤΑ. Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό αγώνα που θα γίνει στη γνωστή πλέον ασφάλτινη ειδική διαδρομή της Δωδώνης, μήκους 13,10 Km, αγώνας που κρίνεται από τους γνώστες και τους αγωνιζόμενους ως ιδιαίτερα απαιτητική.

Ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτινων Rally Ελλάδος, και θα υλοποιηθεί υπό την αιγίδα των Δήμων Ιωαννιτών και Δωδώνης αλλά και με την υποστήριξη των τοπικών και όχι μόνον επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών της περιοχής.

Για να γίνει ο αγώνας αμέριστη ήταν η υποστήριξη του κύριου χορηγού της διοργάνωσης, που και φέτος ακούει στο όνομα Autotest Ι. ΚΤΕΟ Βουνοπλαγιάς, τον οποίο η ΕΛΕΤΑ, με ανακοίνωσή της ευχαριστεί για την συνεργασία σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά στιγμή για την χώρα. Ο τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του πρατηρίου ΕΛΙΝ επί της οδού Δομπόλη στα Ιωάννινα, το Σάββατο 13 Ιουλίου, από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα, ενώ στη συνέχεια θ’ ακολουθήσει στις 9 το βράδυ η εκδήλωση της πανηγυρικής εκκίνησης του αγώνα, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

 

Ο αγώνας θα ξεκινήσει επίσημα την Κυριακή στις 9 το πρωί και οι θεατές θα πρέπει να γνωρίζουν πως η ειδική διαδρομή θα «κλείσει» για τους θεατές και για λόγους ασφαλείας μία ώρα πριν την εκκίνηση του 1ου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλαδή στις 07:30 το πρωί. Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο ξενοδοχείο Epirus Pallas όπου θα είναι και το Κέντρο του Αγώνα.

Σε δελτίο τύπου της ΕΛΕΤΑ, για την σημαντική αυτή διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού αναφέρονται και τα εξής: «Για την ασφαλέστερη διεξαγωγή αλλά και παρακολούθηση του αγώνα και του θεάματος που ελπίζουμε ότι θα προσφέρουν οι συμμετέχοντες, η Λέσχη και οι αγωνιζόμενοι παρακαλούν τους χιλιάδες φίλους που θα κατακλύσουν και πάλι τα «βουνά» της Δωδώνης, ν’ ακολουθούν τις οδηγίες και υποδείξεις των υπευθύνων ασφαλείας του αγώνα. Οι οδηγίες αυτές είναι εκείνες που θ’ αποτρέψουν πιθανά ατυχήματα και θα επιτρέψουν την ασφαλή παρακολούθηση και ολοκλήρωση του αγώνα. Σε ότι αφορά το σημείο παρακολούθησης που θα επιλέξει ο κάθε θεατής, στο διαφημιστικό φυλλάδιο συμμετοχών που θα μοιραστεί σε χιλιάδες αντίτυπα, υποδεικνύονται τα πλέον ασφαλή σημεία.

Τέλος η ΕΛΕΤΑ και η Οργανωτική Επιτροπή του 6ου Rally Sprint Δωδώνης – Autotest Ι. ΚΤΕΟ Βουνοπλαγιάς, παρακαλεί θερμά τους θεατές να έχουν αυξημένη την προσοχή τους για τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, καθώς η εποχή διεξαγωγής του Αγώνα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για τέτοια συμβάντα, και να χρησιμοποιήσουν τις σακούλες απορριμμάτων που θα τους διανεμηθούν μέσω των κριτών και των ενδιαμέσων, σε όλο το μήκος της ειδικής διαδρομής κατά την διάρκεια του αγώνα, και να τις αποθέσουν φεύγοντας στα σημεία που θα υποδειχθούν από την Οργάνωση, με στόχο να «παραδώσουμε» όπως βρήκαμε την διαδρομή στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι μας φιλοξενούν και μας ανέχονται»

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 6934760200 με τον Πρόεδρο της Λέσχης, Βασίλη Παπαζήση, στο 6944585853 με τον γενικό γραμματέα Χρήστο Σαρηγιαννίδη, και στο 6998106000, με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Γιάννη Παπαζήση ή στο email: [email protected] Επίσης λειτουργεί δικτυακός τόπος για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων : http://www.eleta.eu Τηλ. και Fax στο: 26510-26777.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ