Ένα κρουαζιερόπλοιο «λουξ» με 536 Αμερικανούς τουρίστες!

amer kroyaz

amer kroyaz

Τις ομορφιές της Θεσπρωτίας, αλλά και τις εκδρομές στην Πάργα, στη Δωδώνη και τα Μετέωρα απολαμβάνουν 536 Αμερικανοί τουρίστες που έφτασαν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας με το κρουαζιερόπλοιο «Silver Spirit» της εταιρείας Silversea Cruises, με σημαία Μπαχάμες.

Η εταιρεία Silversea Cruises, η οποία ανήκει στην κατηγορία luxury cruises προσθέτει για πρώτη φορά φέτος στους προορισμούς της την Ηγουμενίτσα με το πλοίο Silver Spirit, με προοπτική ένταξής ως σταθερό προορισμό.

Ένα μεγάλο ποσοστό των επιβατών παρέμειναν στην πόλη της Ηγουμενίτσας, ενώ άλλοι ακολούθησαν τις προγραμματισμένες εκδρομές σε Μετέωρα, Σύβοτα, Πάργα-Πρέβεζα και Ιωάννινα-Δωδώνη.

Με αφορμή την πρώτη άφιξη του Silver Spirit στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε κ. Ανδρέας Νταής συνοδευόμενος από τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ηγουμενίτσας κ. Αντώνη Μάζη, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη ενώ ακολούθησε ανταλλαγή πλακέτας με τον καπετάνιο.

amer krouaz

Ακολούθησε συζήτηση με τον καπετάνιο του πλοίου, cpt. Mino Pontillo. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν τόσο το λιμάνι, όσο και τον προορισμό. Οι εντυπώσεις του καπετάνιου από το λιμάνι και την διαδικασία προσέγγισης ήταν θετικές και συγκεκριμένα ανέφερε ότι οι υποδομές που αφορούν την προσέγγιση αλλά και τους επιβατικούς σταθμούς είναι σύγχρονες και ασφαλείς.

Ο κ. Νταής τόνισε ότι η ανατροφοδότηση σε ότι αφορά τις εμπειρίες των επιβατών είναι ένα κομμάτι που ενδιαφέρει το λιμάνι, και κατά το παρελθόν έδρασε εποικοδομητικά στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Οι υπεύθυνοι του πλοίου για θέματα επιβατών, επιβεβαίωσαν για την αποστολή κάθε στοιχείου προς το λιμένα και τόνισαν επίσης ότι η επικοινωνία των δυο μερών θα είναι σταθερή και συνεχής.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ