5+1 λόγοι που τα χειροποίητα κοσμήματα είναι κάτι παραπάνω από ένα κόσμημα

Τα χειροποίητα κοσμήματα είναι η μανία που κυριαρχεί στις τάσεις! Η προσωπική λεπτομέρεια, η μεγάλη προσοχή και η αγάπη που δίνουν οι δημιουργοί και οι τεχνίτες στην εργασία τους γίνεται εμφανής στα αριστουργήματα από χρυσό που δημιουργούν.

Αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται είναι το γιατί τα χειροποίητα κοσμήματα είναι περισσότερο μια επένδυση, παρά ένα ακόμα αξεσουάρ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το χειροποίητο κόσμημα αποτελούν επένδυση.Οι έξι πιο σημαντικοί από αυτούς είναι:

1.Περιορισμένη -και καλή- παραγωγή

Εξ ορισμού, το χειροποίητο κόσμημα είναι κυριολεκτικά ακριβώς αυτό, που γίνεται από τα «χέρια» του τεχνίτη ή κατασκευαστή. Τα κομμάτια είναι συγκολλημένα, πριονισμένα, σκαλισμένα και διαμορφωμένα με τη λεπτομέρεια ενός ανθρώπου.Ένα άτομο μπορεί να κάνει μόνο μια συγκεκριμένη ποσότητα κοσμημάτων μέσα ένα χρονικό διάστημα. Αυτός ο περιορισμός ανεβάζει την αξία τους.

  1. Η αξία του χρόνου

Το χειροποίητο κόσμημα απαιτεί ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να παραχθεί. Ο χρόνος να γίνει το κομμάτι συχνά μπορεί να ποικίλει, αλλά ταυτόχρονα είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου να αποτυπωθούν όλες οι ιδιαιτερότητες της παραγγελίας του πελάτη.

  1. Η ενέργεια του κατασκευαστή

Ο δημιουργός έχει μια πολύ στενή σχέση με κάθε κομμάτι ή σχέδιο κοσμήματος που κατασκευάζει. Η διαδικασία σχεδιασμού είναι το «κλειδί» για την μετέπειτα υλοποίηση και την τελική αξία του κοσμήματος. Ουσιαστικά κάθε μία κίνηση σε όλη τη διαδικασία κατασκευής ενός χειροποίητου κοσμήματος φορτίζεται με την ενέργεια του κατασκευαστή.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • kosmima1

  1. Ποιοτικά υλικά

Η αξία των υλικών που εμπλέκονται σε ένα χειροποίητο κόσμημα είναι ανυπολόγιστης ποιότητας. Μόνο ένας πιστοποιημένος κατασκευαστής μπορεί να σας εγγυηθεί για τα καράτια ή τους πολύτιμους λίθους που συνθέτουν το χειροποίητο κόσμημα που επιθυμείτε να αποκτήσετε.

  1. Ισόβια ανθεκτικότητα

Οι κατασκευαστές κοσμημάτων δίνουν μεγάλη έμφασηστην ανθεκτικότητα ενός χειροποίητου κοσμήματος. Τα υψηλής ποιότητας υλικά που εγγυημένους προμηθευτές, σε συνδυασμό με την κατασκευαστική τέχνη της αργυροχρυσοχοΐας εξασφαλίζουν τη μακρά βιωσιμότητα των κοσμημάτων σας.

  1. Topποιότητα

Τα χειροποίητα κοσμήματα είναι εκ των πραγμάτων ποιοτικότερα από τα κοινά κοσμήματα.Ο διαρκήςέλεγχος της διαδικασίας κατασκευής από την αρχή μέχρι το τέλος, πιστοποιεί ότι το χειροποίητο κόσμημα που θα κοσμήσει το ντύσιμό σας, διαθέτει υψηλή ποιότητα σε κάθε του λεπτομέρεια. Εξάλλου, οι κατασκευαστές κοσμημάτων είναι εξαιρετικά περήφανοι για να σας δώσουν κάτι που είναι κατώτερης ποιότητας και φέρει πάνω το όνομά τους!

Κορυφαία onlin eχειροποίητα κοσμήματα

Οκ τα χειροποίητα κοσμήματα είναι πιο ποιοτικά. Είναι όμως προσιτά οικονομικά; Αν επιλέγεις χειροποίητα κοσμήματα από το Kosmima24, ναι, είναι!

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • kosmima2

Την επόμενη φορά που θα αναζητήσετε ένα χειροποίητο κόσμημα, επισκεφθείτε πρώτα την κορυφαία onlineσυλλογή του Kosmima24.grκαι ανακαλύψτε μια τεράστια γκάμα από εντυπωσιακά χειροποίητα κοσμήματα σε εξαιρετικές τιμές.

12000+ κωδικοί σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια σε χρυσό 9Κ, 14Κ και 18Κ σε περιμένουν για να ικανοποιήσουν κάθε σου ιδιαίτερη περίσταση: από ένα λαμπερό δώρο, μια πρόταση γάμου, το ιερό μυστήριο του γάμου ή της βάπτισης.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • kosmima3

Χειροποίητα κοσμήματα όπως βραχιόλια, μονόπετρα δαχτυλίδια, κρεμαστά, σκουλαρίκια, κολιέ, βαπτιστικοί σταυροί για αγόρι ή κορίτσι, φυλαχτά, παιδικές ταυτότητες είναι μόνο μερικά από τα πολλά χρυσά κοσμήματα που μπορεί να αποκτήσει online κανείς με ένα κλικ στο kosmima24.gr.

Εναλλακτικά διαλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο και επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας για να ζητήσετε πιθανές τροποποιήσεις σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Η ομάδα του Kosmima24 εργάζεται καθημερινά στο προσωπικό εργαστήριο κοσμημάτων της εταιρίας και, διαθέτονταςμεγάλη πείρα και σύγχρονο εξοπλισμό, είναι σε θέση να δημιουργήσει το ιδανικό κόσμημα των ονείρων σας! Η μεγάλη κατασκευαστική ευελιξία είναι ο λόγος που το Kosmima24 παρέχει δυνατότητα προσαρμογής στον εκάστοτε διαθέσιμο προϋπολογισμό, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι κάθε κόσμημα που παραλαμβάνετε, είναι η κορυφαία επιλογή της αγοράς στο είδος του.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • kosmima4

Lastbutnotleast…Κάθε κόσμημα που παραλαμβάνετε από το Kosmima24.gr συνοδεύεται από την δική του εγγύηση – πιστοποίηση γνησιότητας και καρατίων, καθώς και πολυτελή συσκευασία δώρου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ