Επιστρέφουν 45 Ηπειρώτες από τη Θράκη…

MEGAROΗ επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ήπειρο, έγινε με αφορμή τη μεγάλη επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των Αλβανών κακοποιών. Βλέποντας από κοντά την κατάσταση και ακούγοντας τους ανώτερους αξιωματικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου να του θέτουν επιτακτικά την ανάγκη επιστροφής από τη Θράκη έμπειρων αστυνομικών που βρίσκονται εκεί έδωσε αμέσως τη συγκατάθεσή του.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κώστας Τρομπούκης, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι σημαντική η ενίσχυση των τοπικών δυνάμεων με αστυνομικούς από την υπόλοιπη χώρα, όμως θα ήταν χρήσιμο να επιστρέψουν οι Ηπειρώτες που βρίσκονται στον Έβρο καθώς γνωρίζουν καλά την περιοχή και τα περάσματα των λαθρομεταναστών. Έτσι λοιπόν συμφωνήθηκε και ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ώστε να επιστρέψουν εντός των επόμενων ωρών 45 από τους Ηπειρώτες αστυνομικούς που βρίσκονται στη Θράκη.

 

Αυτό βέβαια θα πρέπει να αποτελέσει μόνο την αρχή. Είναι επιτακτική ανάγκη να σταματήσει η μετακίνηση δυνάμεων από την Ήπειρο προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα όπως επίσης επιβάλλεται να επιστρέψει στη βάση του όλος ο εξοπλισμός που βρίσκεται εκεί, όπως οι θερμικές κάμερες και τα οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ