Ελέγχονται 436 υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών

YP OIKONOMIKONΤην κατά προτεραιότητα απάντηση των τραπεζών στα έγγραφα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του υπουργείου Οικονομικών, τα οποία αφορούν τη χορήγηση στοιχείων 436 προσώπων που ελέγχονται, ζητεί ο Γ. Στουρνάρας με επιστολή του προς τους πρόεδρους της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Γιώργο Ζανιά και Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος, Νικόλαο Μυρτάκη.

Με την επιστολή του ο υπουργός Οικονομικών ζητά προτεραιότητα στα αιτήματα της εν λόγω Υπηρεσίας, όποτε και αν αυτά υποβάλλονται, καθώς, όπως επισημαίνει, «πρωταρχικός στόχος της Υπηρεσίας είναι η αυτοκάθαρση του υπουργείου και η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του πολίτη στη Διοίκηση».

Επιστολή με την οποία ζητά την κατά προτεραιότητα απάντηση των Τραπεζών στα έγγραφα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Υπουργείου Οικονομικών, τα οποία αφορούν τη χορήγηση στοιχείων 436 προσώπων που ελέγχονται, απέστειλε ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, προς τους Πρόεδρους της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Γιώργο Ζανιά και Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος, Νικόλαο Μυρτάκη.

Με την επιστολή ο Υπουργός Οικονομικών ζητά προτεραιότητα στα αιτήματα της εν λόγω Υπηρεσίας, όποτε και αν αυτά υποβάλλονται, καθώς, όπως επισημαίνει, πρωταρχικός στόχος της Υπηρεσίας είναι η αυτοκάθαρση του Υπουργείου και η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του πολίτη στη Διοίκηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ