400 κιλά χασίς στα χέρια της Αστυνομίας… Άριστα και δύσκολα!

XASIS_SAGIADAΜία ακόμη μεγάλη επιτυχία στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών καταγράφει η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων. Ακόμη και τις ημέρες αυτές όπου οι δυνάμεις της Αστυνομίας έπρεπε να αντιμετωπίσουν πολλά μέτωπα, αποδεικνύεται πως κάποιοι δεν εφησυχάζουν.

Ξέρουν και να οργανώνουν τις υπηρεσίες και να κάνουν το καθήκον τους.

 

Από την τελευταία επιχείρηση έχουν κατασχεθεί περίπου 400 κιλά χασίς, σε δύο μάλιστα φάσεις…

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής. Οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών εντόπισαν δύο αυτοκίνητα.

Ο ένας λειτουργούσε ως προπομπός και ο δεύτερος μετέφερε τις ναρκωτικές ουσίες.

Από το μπλόκο που έγινε συνελήφθησαν και οι δύο οδηγοί. Τα αυτοκίνητα κατασχέθηκαν και στο ένα απ’ αυτά εντοπίστηκαν 130 κιλά χασίς.

Τα ναρκωτικά είχαν φορτωθεί από σημείο κοντά στην Ιερομνήμη. Κατά την προανάκριση ο μεταφορέας αποκάλυψε στις αστυνομικές αρχές ότι στην ίδια περιοχή, από ομάδα Αλβανών οι οποίοι κινούνταν ένοπλοι είχαν μεταφερθεί κι άλλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Έτσι ξεκίνησε νέα έρευνα κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες λόγω της σφοδρούς καταιγίδας που έπληττε την περιοχή.

Αργά το απόγευμα οι ποσότητες εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων. Συνολικά κατασχέθηκε ποσότητα μεγαλύτερη των 400 κιλών.

Οι δύο συλληφθέντες κατάγονται από το Αγρίνιο και προορισμός των ναρκωτικών ήταν η Αθήνα.

Η τοπική αστυνομία καταγράφει μία ακόμη σημαντική επιτυχία και έχει ιδιαίτερη αξία καθώς έρχεται μέσα από πολλές δυσκολίες. Κι έρχεται να αποδείξει πως κάποιοι μπορούν να πάρουν άριστα και στα πολύ δύσκολα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ