3ο ΕΠΑΛ Ιωαννίνων… Συγχαίρει τους επιτυχόντες!

BASEIS P16

BASEIS P16

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του 3ου ΕΠΑΛ Ιωαννίνων συγχαίρουν τους μαθητές του σχολείου που κατάφεραν να επιτύχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση .

Οι μαθητές σε ποσοστό άνω του 55% , ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ των τελευταίων χρόνων για το σχολείο μας , κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές όπως: Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε (ΤΕΙ), Τεχνολογίας Τροφίμων (ΤΕΙ), Τεχνολόγων Γεωπόνων(ΤΕΙ), Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΤΕΙ), Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (ΤΕΙ), Ψηφιακών Μέσων , Διατροφής και Διαιτολογίας (ΤΕΙ).Ευχόμαστε στους μαθητές μας καλή σταδιοδρομία, υγεία και τύχη στη ζωή τους.

“Περιμένουμε τη νέα σχολική χρονιά 2016-17 τους νέους μας μαθητές καθώς και τους παλιούς μαθητές μας που θέλουν να ξαναπροσπαθήσουν σε νέες Ειδικότητες ή Τομείς . ΔΙΝΕΤΑΙ από τη νέα σχολική χρονιά η δυνατότητα στους μαθητές μας να εισάγονται εκτός από τις σχολές των ΤΕΙ και σε Πανεπιστημιακές Σχολές (ΑΕΙ), μέσω των ειδικών πανελληνίων Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ”, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν τη νέα σχολική χρονιά 2016-17 στο σχολείο μας είναι :
Υπαλλήλων Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό,
Υπαλλήλων Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών
Υπαλλήλων Εμπορίας και Διαφήμισης
Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών
Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής
Τεχνικός Ζωικής Παραγωγής
Δομικών Έργων και Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού.
Και η ΝΕΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ : ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ)

Στο σχολείο μπορούν να εγγραφούν : απόφοιτοι ΓΕΛ, απόφοιτοι ΤΕΕ(και για απόκτηση ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ), απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ, Πτυχιούχοι ΤΕΛ καθώς και μαθητές Α’ ΓΕΛ και Α’ ΕΠΑΛ.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ