Ελληνίδα η προπομπός.. Δύο ακόμη συλλήψεις για το φορτίο των 392 κιλών χασίς

arta sakoixasis

arta sakoixasis

Σε δύο ακόμη συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής, στο πλαίσιο της επιχείρησης που ήταν σε εξέλιξη, μετά την κατάσχεση των 392 κιλών χασίς.

Στην περιοχή της Τριανταφυλλούλας Αμφιλοχίας συνελήφθη ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, που το είχε εγκαταλείψει σε εργοτάξιο της Ιόνιας Οδού και αναζητούνταν.

Επίσης συνελήφθη μία 42χρονη Ελληνίδα, η οποία συμμετείχε στην διακίνηση των ναρκωτικών λειτουργώντας ως προπομπός με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο.

Τα δύο αυτοκίνητα, τα οποία είναι κλεμμένα και φέρουν πλαστές πινακίδες, είχαν φορτώσει 392 κιλά χασίς με σκοπό να τα μεταφέρουν πιθανότατα στην Αθήνα.

Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, στη διασταύρωση Κομποτίου και ακινητοποιήθηκαν κοντά στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο ένας οδηγός, 32χρονος Αλβανός, συνελήφθη επί τόπου, ενώ αργά το απόγευμα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο δεύτερος οδηγός και η γυναίκα προπομπός.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη ποσότητα που κατάσχεται εδώ και καιρό στην Ήπειρο, μετά από καλά οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας, η οποία συντονίστηκε από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου Κώστα Σκούμα.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ