392 κιλά χασίς στα χέρια της ΕΛΑΣ… Μεγάλο χτύπημα στα κυκλώματα διακίνησης!

astinomia ninea

Μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες χασίς κατέσχεσαν αστυνομικοί της Άρτας, μετά από πολύωρη επιχείρηση και καταδίωξη που ξεκίνησε από το Κομπότι και ολοκληρώθηκε στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας…

Αρχιτέκτονας της επιτυχίας ήταν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κώστας Σκούμας, ο οποίος ως μάχιμος αξιωματικός, συντόνισε την επιχείρηση από την πρώτη γραμμή!!!

Η επιχείρηση ξεκίνησε νωρίς το πρωί, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν, εντόπισαν στη διασταύρωση Κομποτίου δύο ύποπτα οχήματα.

Ακολούθησε διακριτική παρακολούθηση, μέχρι το Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας, όπου οι οδηγοί μάλλον αντελήφθησαν ότι βρίσκονταν σε αστυνομικό κλοιό…

Έτσι προσπάθησαν να διαφύγουν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Τα οχήματα κατέληξαν σε εργοτάξιο της Ιόνιας Οδού.

Ο οδηγός του ενός συνελήφθη ενώ ο δεύτερος διέφυγε κινούμενος σε δασώδη περιοχή. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τα δύο οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για την μεταφορά των ναρκωτικών από την ελληνοαλβανική μεθόριο ήταν κλεμμένα και έφεραν πλαστές πινακίδες.

Το σύνολο των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν ανέρχεται στα 392 κιλά ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη!

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ