35 χρόνια σε ένα ντοκιμαντέρ

Η ΘΕατρική Συντροφιά Πανεπιστημίου Ιωαννίνων-ΘΕΣΠΙ, με αφορμή τα 35 χρόνια από την ίδρυσή της, γιορτάζει και προβάλλει το ντοκιμαντέρ «Καλές Θάλασσες» με θέμα την ιστορία της.

Μέσα από τις διηγήσεις παλιών και νέων μελών ξενικά ένα θεατρικό ταξίδι από το 1983 (έτος ίδρυσης) και φτάνει μέχρι και σήμερα.

“Με ιδιαίτερη χαρά θέλουμε να μοιραστούμε μοναδικές στιγμές από το αρχείο της ΘΕΣΠΙ, τόσο με την ακαδημαϊκή κοινότητα όσο και με την Γιαννιώτικη κοινωνία. Για την υλοποίηση αυτής της ιδέας απευθυνθήκαμε σε ιδρυτικά μέλη της ομάδας, αλλά και σε νεότερα μέλη και ανασύραμε στην επιφάνεια αποσπάσματα, προγράμματα και προσκλήσεις παλιών παραστάσεων.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να παρακολουθήσουμε μαζί τη διαδρομή μιας φοιτητικής ομάδας, που παρόλες τις δυσκολίες, κατάφερε να δημιουργεί τόσες δεκαετίες, διατηρώντας τον ίδιο στόχο, την ενασχόληση των φοιτητών με το ερασιτεχνικό θέατρο”, σημειώνει στην ανακοίνωσή της.

Προβολές

23 Νοεμβρίου 2018 | 20.00 – αίθουσα Λόγου και Τέχνης (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, μεταβατικό / 1η στάση αστικού λεωφορείου στο χώρο του πανεπιστημίου)

24-25 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου 2018 | 20.00 – θέατρο της ΘΕ.Σ.Π.Ι (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, έναντι λέσχης πανεπιστημίου / τερματική στάση αστικού λεωφορείου στο χώρο του Πανεπιστημίου)

11 Ιανουαρίου 2019 | 20.00 – Στα Παλαιά Σφαγεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ