Κατ΄ εξακολούθηση απατεώνας 33χρονος στην Άρτα

APATEONAS

APATEONASΠλούσιο παρελθόν αποδείχθηκε ότι είχε ο 33χρονος που συνελήφθη στην Άρτα για απάτες. Από την αστυνομική έρευνα αποδείχθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις, με ποινή φυλάκισης δεκατριών μηνών για απάτες αλλά και για παραβάσεις του Νόμου Περί Όπλων.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας εξιχνιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες τρεις περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών.

Ειδικότερα, ο δράστης, μετέβαινε σε περίπτερα, όπου προφασιζόμενος  την ανάγκη άμεσης επισκευής μηχανικής βλάβης του αυτοκινήτου του, αποσπούσε από τους ιδιοκτήτες των περιπτέρων χρηματικά ποσά ως δανεικά για υποτιθέμενη εξόφληση  του αρμόδιου τεχνικού. Ενεργώντας με τη συγκεκριμένη μέθοδο, ο 33χρονος :

 

•             Την 25-04-2013 το μεσημέρι, εξαπάτησε 35χρονο ημεδαπό αποσπώντας του το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ.

•             Την 26-04-2013 το μεσημέρι, εξαπάτησε 31χρονο ημεδαπό αποσπώντας του το χρηματικό ποσό των (270) ευρώ.

•             Την ίδια ημέρα (26-04-2013) αποπειράθηκε επίσης, να αφαιρέσει χρήματα, για τον ίδιο λόγο και από 40χρονο  ημεδαπό χωρίς όμως να το καταφέρει.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε επίσης ότι σε βάρος του 33χρονου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ  εξετάζεται το ενδεχόμενο η δράση του να εκτείνεται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ