329 μαθητές με θετικό τεστ το τελευταίο 24ωρο

matites self

Λιγότερα κρούσματα σε σύγκριση με την Δευτέρα επιβεβαιώθηκαν μεταξύ των μαθητών της Ηπείρου, το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα και στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, απουσίαζαν 329 μαθητές την Τρίτη με θετικό τεστ, έναντι 552 τη Δευτέρα και 31 εκπαιδευτικοί έναντι 56.

Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση εντοπίζονται 27 κρούσματα στην Άρτα, 27 στη Θεσπρωτία, 91 στο Νομό Ιωαννίνων και 24 στην Πρέβεζα.

Στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης εντοπίζονται 25 κρούσματα στην Άρτα, 24 στη Θεσπρωτία, 87 στα Ιωάννινα και 24 στην Πρέβεζα.

Σε αναστολή λειτουργίας τέθηκε από την Τρίτη το διθέσιο Δημοτικό Σχολείο Πέτρας, στην Άρτα, όπου οι επτά από τους 10 μικρούς μαθητές, νοσούν.

Σε αναστολή, βρίσκονται επίσης τμήμα της Β’ Τάξης στο 4ο Δημοτικό Ανατολής και ένα τμήμα της Β’ Τάξης στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων.

Τέλος σε αναστολή λειτουργίας τέθηκε τη Δευτέρα μέχρι και τις 16 Φεβρουαρίου το τμήμα Α1 του Γυμνασίου Παναγιάς Διάσελου Άρτας, ενώ σε αναστολή μέχρι τις 11 & 12 Φεβρουαρίου αντίστοιχα, βρίσκονται τα τμήματα της Α’ και της Γ’ τάξης, του Γενικού Λυκείου της ίδιας περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ