Τριπλό χτύπημα… 325 κιλά στον Παλαιόπυργο, ηρωίνη και χασίς στην Άρτα

XASIS_SAKOI1Τρίτο χτύπημα στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών από άνδρες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.

Σε μία από τις πιο δύσκολες ημέρες, καθώς μεγάλο μέρος αστυνομικής δύναμης βρίσκονταν στα αστικά κέντρα λόγω των κινητοποιήσεων για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, οι επιτυχίες που σημειώθηκαν έχουν μεγαλύτερη αξία.

Η αρχή έγινε από τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, είχαν στήσει μπλόκο στα μονοπάτια που χρησιμοποιούν οι Αλβανοί μεταφορείς, σε δασώδη περιοχή του Παλαιόπυργου Πωγωνίου.

Και βέβαια το μπλόκο απέδωσε…

Οι μεταφορείς κινούνταν πεζοί κουβαλώντας στην κυριολεξία στην πλάτη τα ναρκωτικά.

Από τους άνδρες της Δίωξης συνελήφθη ένα άτομο και κατασχέθηκαν έντεκα σάκοι, οι οποίοι περιείχαν συνολικά 325 κιλά χασίς.

Άλλα δύο χτυπήματα έγιναν το απόγευμα από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας.

Αστυνομικοί είχαν διεισδύσει σε κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης. Παριστάνοντας τους αγοραστές κατάφεραν κι έκλεισαν ραντεβού με έναν 30χρονο Αλβανό.

Το σημείο συνάντησης προσδιορίστηκε στον Άγιο Γεώργιο Πάτρας. Εκεί ο Αλβανός θα παρέδιδε περίπου 80 γραμμάρια ηρωίνης έναντι του ποσού των δύο χιλιάδων ευρώ, το οποίο είχε συμφωνήσει με τον «αγοραστή». Μόνο που ο αγοραστής ήταν αστυνομικός και ο δράστης συνελήφθη.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης στους Κωστακιούς Άρτας αυτή τη φορά συνελήφθη ένας άλλος Αλβανός, ο οποίος είχε ένα σάκο που περιείχε 680 γραμμάρια χασίς.

Ο Αλβανός προέβαλε αντίσταση και προσπάθησε να διαφύγει, όμως συνελήφθη και τελικά είναι αντιμέτωπος με τις πράξεις του.

Σε μία πολύ δύσκολη μέρα λοιπόν η αστυνομία στην Ήπειρο απέδειξε ότι μπορεί και παίρνει άριστα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ