Μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου για τον «Πράσινο Τουρισμό»

AGROTOYRISMOSΣτις 25 Φεβρουαρίου και ώρα 24:00 λήγει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής προτάσεων στο Πρόγραμμα «ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ελληνικής Αναπτυξιακής Εταιρείας – ΕΛΑΝΕΤ εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, με χωρική αρμοδιότητα για τις περιφέρειες Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει στην αναβάθμιση της ποιότητας των προσφερομένων υπηρεσιών των τουριστικών μονάδων μέσω της ανάπτυξης της περιβαλλοντικής συνείδησης, της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της βελτίωσης των περιβαλλοντικών τους επιδόσεων.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τον Οδηγό του προγράμματος στους δικτυακούς τόπους: www.yppo.gr, www.visitgreece.gr, www.espa.gr, www.antagonistikotita.gr, www.efepae.gr και www.elanet.gr. ή και να απευθύνονται στην ΕΛΑΝΕΤ, Βαλαωρίτου 10, 2ος ορ., 10671 Αθήνα, τηλ.: 210-3617160,1,2 και πληκτρολόγηση “3”, Τουρισμός, στις Συνεταιριστικές Τράπεζες, Αναπτυξιακούς Φορείς καθώς και τα Επιμελητήρια της περιφερείας όπου εδρεύουν, τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων αναφέρονται στον Οδηγό του Προγράμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ