220 χιλιάδες από την Εγνατία στα νοσοκομεία

Τη δωρεά προς το Υπουργείο Υγείας, χρηματικού ποσού ύψους 220.000 ευρώ αποφάσισε o Πρόεδρος Δ.Σ., ο Δ/νων Σύμβουλος και τα μέλη του Δ.Σ. της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», συμμετέχοντας, όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού COVID-19.

Το ποσό θα διατεθεί ειδικότερα με στόχο να ενισχυθούν με ειδικό νοσοκομειακό εξοπλισμό πάσης φύσεως, με μέσα ατομικής προστασίας του ιατρικού προσωπικού και με φάρμακα προς χρήση ή ανάλωση, οι νοσοκομειακές και υγειονομικές μονάδες των πόλεων τις οποίες διατρέχει ο οδικός άξονας της Εγνατίας.

Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και τρία νοσοκομεία αναφοράς για τον κορωνοϊό (το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων) από τα δεκατρία σε όλη την χώρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» K. Κουτσούκος, δήλωσε ότι η Εταιρεία έχει αποδείξει επανειλημμένως την κοινωνική προσφορά της, με την υλοποίηση του αυτοκινητόδρομου στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και υποδομών σε όλη την χώρα και δε θα μπορούσε να μη συνδράμει στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε είναι πρωτοφανής και ο βαθμός επιτυχίας εξαρτάται άμεσα από την κινητοποίηση όλων μας, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ