22 Απριλίου ο Βενιζέλος στα Γιάννινα

BENIZELOSΠεριοδείες ανά την Ελλάδα ξεκινά την Πέμπτη του Πάσχα (19 Απριλίου), ενόψει των εκλογών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ο Ευ. Βενιζέλος θα αρχίσει την προεκλογική του δραστηριότητα από την Αθήνα, με ομιλία σε συγκέντρωση στο κλειστό γήπεδο του Μίλωνα.

Το ΠΑΣΟΚ σε αυτή την προεκλογική περίοδο επιλέγει το μοντέλο των συγκεντρώσεων σε κλειστά γήπεδα, τις συνεντεύξεις Τύπου και τις συναντήσεις με παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς, προκειμένου, όπως λένε πηγές της Ιπποκράτους, να ακούσει τον κόσμο και τις αλήθειες του, αλλά και να πει τις δικές του αλήθειες.

Το μοντέλο αυτό, στο δεύτερο σκέλος του «δοκιμάστηκε» σε χθεσινή συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι, με μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με τις πηγές της Ιπποκράτους, οι οποίες εξέφραζαν την ικανοποίησή τους.

Το ίδιο μοντέλο θα εφαρμοστεί και στις περιοδείες του Ευ.Βενιζέλου στην περιφέρεια, οι οποίες θα αρχίσουν από την προσεχή Παρασκευή, 20 Απριλίου.

Την ημέρα αυτή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μεταβεί στο Ηράκλειο, το δε Σάββατο (21 Απριλίου) θα περιοδεύσει στο Ρέθυμνο και τα Χανιά ενώ την Κυριακή 22 Απριλίου επισκέπτεται στην Κοζάνη και στα Γιάννενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ