207 χιλιάδες άφησε ο Λάμποβος

Πάνω από 200 χιλιάδες άφησε στα ταμεία του Δήμου Σουλίου η διοργάνωση του παραδοσιακού παζαριού του Λάμποβου.

Η δήμαρχος Σταυρούλα Μπραίμη, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της εμποροπανήγυρης έδωσε στην δημοσιότητα τον πλήρη οικονομικό απολογισμό.

Έτσι:

– Tο γενικό σύνολο όλων των εσόδων (που προέρχονται από μισθώσεις παραπηγμάτων, δημοτικών χώρων, καθώς και του προαυλίου του Δημοτικού Σχολείου Βούλγαρη για τη λειτουργία του λούνα παρκ και των ψυχαγωγικών παιχνιδιών), ανέρχεται στο ποσό των 253.826,00€.

– Το γενικό σύνολο των εξόδων (δαπάνες για κατασκευή παραπηγμάτων, ασφάλεια χώρου, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις), ανέρχεται στο ποσό των 46.205,50€ .

Τα καθαρά έσοδα του Δήμου Σουλίου ανέρχονται στο ποσό των 207.620,50€.

«Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους επαγγελματίες του Δήμου Σουλίου για την άμεση ανταπόκριση και τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση προβολής παραδοσιακών προϊόντων του τόπου ,με τη βοήθεια του ΚΑΠΗ Παραμυθιάς. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε : το τυροκομείο Παπαδόπουλου, τα αρτοποιεία Μπέλλου , Κούρτη και Βασιλείου , τον κ. Ντούκα για το ελαιόλαδο ,τον κ. Γεώργο για τις ελιές , τον κ.Παναγιωτου και τον κ.Τσιωτα για τη ρίγανη Παραμυθιάς και τον οινοποιό κ. Διαμάντη Βασίλειο.

Καλό χειμώνα και να είμαστε καλά να ανταμωθούμε και του χρόνου», αναφέρει η κ. Μπραίμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ