Παγωμένο ποδαρικό κάνει το 2012

XIONIA

XIONIAΜε βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά θα τελειώσει το 2011 αλλά η Πρωτοχρονιά θα είναι ηλιόλουστη στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και πολύ κρύα.

Σύμφωνα με το Εργαστήρι Μετεωρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων την Παρασκευή αναμένεται επιδείνωση του καιρού η οποία θα συνεχιστεί και το Σάββατο, ενώ το 2012 θα κάνει ποδαρικό με λιακάδα αλλά και τσουχτερό κρύο.

Αναλυτικά:

Για την Παρασκευή προβλέπονται νεφώσεις, οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθεί βροχή ή χιονόνερο στην πόλη και χιόνι στις περιοχές με υψόμετρο μεγαλύτερο των 800 μέτρων. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικών διευθύνσεων ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Για το Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις με βροχή ή χιονόνερο στην πόλη και χιόνι στις περιοχές με υψόμετρο μεγαλύτερο των 800 μέτρων, αλλά γρήγορα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειο-ανατολικοί μέτριοι και το απόγευμα τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Για την Κυριακή προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ