Είδαν 200 ασθενείς σε 48 ώρες!!!

GIATROS SYNT14

GIATROS SYNT14Στην ηλεκτρονική «τσιμπίδα» του ΕΟΠΥΥ και της ΗΔΙΚΑ πιάστηκαν οι πρώτοι 50 γιατροί, οι οποίοι εξάντλησαν μόλις τις δύο πρώτες ημέρες του Ιουνίου το πλαφόν των 200 επισκέψεων! Ανάμεσα τους και ψυχίατρος στην στην επαρχία ο οποίος μέχρι τις 3 Ιουνίου είχε ….δεχθεί 200 ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Κατάφεραν μέσα σε δύο ημέρες να εξαντλήσουν το πλαφόν των διακοσίων επισκέψεων! Ο λόγος για γιατρούς του ΕΟΠΥΥ που πιάστηκαν στην ηλεκτρονική τσιμπίδα του Οργανισμού.

 

Σίγουρα πρόκειται για… περιζήτητους καθώς σε δύο εικοσιτετράωρα δέχθηκαν 200 ασφαλισμένους!

Η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ διέταξε έλεγχο και από τους 50 γιατρούς, ήδη ελέγχονται οι πρώτοι 15 για πλασματικό «κλείσιμο» του πλαφόν επισκέψεων. Ειδικό κλιμάκιο του Οργανισμού έχει αναλάβει να «ξεσκονίσει» τον αριθμό συνταγών και παραπεμπτικών για διαγνωστικές εξετάσεις, που εκδόθηκαν από τους συγκεκριμένους Ιατρούς.

Πιο αναλυτικά, όπως διαπιστώθηκε από τον ΕΟΠΥΥ, έχουν συμπληρώσει πάνω από 200 ραντεβού τις 2 πρώτες ημέρες Ιουνίου 50 ιατροί. Πρόκειται για 8 καρδιολόγους, έναν παιδίατρο, 9 γενικής ιατρικής, 27 παθολόγους, έναν νευρολόγο, 2 ενδοκρινολόγους, έναν ορθοπεδικό και ο ψυχίατρος, που αναφέρθηκε.

Όπως προκύπτει από τα ίδια στοιχεία, οι περιοχές που έχουν χτυπήσει «κόκκινο» και έχουν εξαντλήσει το πλαφόν των επισκέψεων είναι τα Τρίκαλα και τα Ιωάννινα και ακολουθούν η Αττική και η Καρδίτσα.

Ρεκόρ επισκέψεων καταγράφουν επίσης Λάρισα, Κατερίνη, Καβάλα, Γιαννιτσά, Πρέβεζα, Καλαμπάκα, Ηράκλειο, Κάλυμνος, Δράμα, Καλαμάτα, Ακράτα, Λαμία, Άρτα και Έδεσσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ