Τα Ιωάννινα ετοιμάζονται για το 2ο RUN Greece

IOANNINA RUN 14Μετά τη Λάρισα και το Ηράκλειο Κρήτης το Run Greece θα πατήσει στην Ήπειρο. Την Κυριακή 11 Μαΐου τα Ιωάννινα ανοίγουν τις πύλες τους για να υποδεχθούν την πιο πετυχημένη σειρά αγώνων πόλεων που διοργανώνουν την τελευταία διετία ο ΣΕΓΑΣ με την συμπαράσταση της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης και την πολύτιμη βοήθεια της WIND που και φέτος είναι ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης.

Δίπλα στην Παμβώτιδα λίμνη και μέσα στους ιστορικούς δρόμους της πόλης των Ιωαννίνων δρομείς κάθε ηλικίας αναμένεται να δώσουν και φέτος το παρών για να αθληθούν, να διασκεδάσουν και κυρίως να προσφέρουν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

 

Το RUN GREECE Ιωάννινα είναι ο τρίτος κατά σειρά αγώνας του φετινού θεσμού και μάλιστα κλείνει τη σεζόν καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες δεν υπάρχει δραστηριότητα. Από το φθινόπωρο το Run Greece πάει στη Μακεδονία και συγκεκριμένα στην Καστοριά, ενώ ακολουθεί η Θράκη με τον Αγώνα στην Αλεξανδρούπολη και κλείνει η Πελοπόννησος με τον αγώνα της Πάτρας .

Η WIND ως Μέγας Χορηγός Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ των αγώνων πόλης RUN GREECE και με κύριο μήνυμα «Ένας Αγώνας Για Όλους, σε όλη την Ελλάδα» για άλλη μια χρονιά φιλοδοξεί όχι μόνο να βγάλει τους ανθρώπους, την προσπάθεια και τη συμμετοχή σε συνδυασμό με την κοινωνική προσφορά. Φέτος στα Γιάννενα θα στηρίξει το έργο της ΜΕΡΙΜΝΑΣ.

Τις λεπτομέρειες για το “πάντρεμα” της αθλητικής με την κοινωνική προσφορά έδωσε η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της WIND κα Βάσια Στασινοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε «Τα τελευταία χρόνια η WIND στηρίζει το δρομικό κίνημα και το μαζικό αθλητισμό έχοντας «δώσει» πολλούς αγώνες, πάντα για καλό σκοπό. Στον αγώνα της Κυριακής 11 Μαΐου, η WIND εκ μέρους κάθε δρομέα που θα συμμετέχει στους αγώνες των 5 και 10χλμ. και θα περνά κάτω από την Αψίδα Αγάπης που θα είναι τοποθετημένη λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό, θα προσφέρει 3€ υπέρ των σκοπών της ΜΕΡΙΜΝΑΣ που έχει έδρα την πόλη της Ηπείρου.»

Η κ. Ρόη Ζηκίδου εκ μέρους της ΜΕΡΙΜΑΣ δήλωσε με αφορμή τη διοργάνωση της 11ης Μαΐου: «Καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης μας να έρθουν να τρέξουν για τον καλό σκοπό και την δράση αλληλεγγύης της WIND και την ενίσχυση του έργου μας. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από τέτοιες πρωτοβουλίες που εμπεριέχουν πολλαπλά μηνύματα, όπως η καλλιέργεια αθλητισμού, η βελτίωση της ψυχοσωματικής υγείας, η ευαισθητοποίηση απέναντι σε παιδιά με ειδικές ανάγκες και η στήριξη φορέων με κοινωνική παρέμβαση».

Στο πρόγραμμα RUN ΙΩΑΝΝΙΝΑ αναφέρθηκαν επίσης, εκ μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Φίλιππας Φίλιος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κος Παντελής Κολόκας, ενώ από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ το λόγο πήραν ο κ. Κώστας Μάμαλης Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και ο κος Θανάσης Ράπτης, Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ.

Οι εγγραφές για το Run Greece των Ιωαννίνων ξεκινούν από τη Δευτέρα 14 Απριλίου. Δυνατότητα εγγραφής υπάρχει on-line, μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr, για τους Αγώνες 5 & 10χλμ και τον Αγώνα Παιδιών, είτε με την συμπλήρωση της σχετικής έντυπης αίτησης που οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευθείτούν από τη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014, από το Κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου (Γραφείο 143, ισόγειο – Τηλ: 26510 87143).

Η WIND, ως Επίσημος Πάροχος Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών του ΣΕΓΑΣ και των Αγώνων του, στο πλαίσιο του RUN GREECE καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας της διοργάνωσης για τη διεξαγωγή των Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ. στα Ιωάννινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ