«Φτερά» έκαναν 1800 ευρώ από το ταμείο της ΔΕΗ

dei preveza

dei preveza

Με ταχυδακτυλουργικό τρόπο, φαίνεται πως πραγματοποίησε το σχέδιο της γυναίκα Ρομά, η οποία σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι επισκέφθηκε το κατάστημα της ΔΕΗ στην παραλία στην Πρέβεζα.

Και όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα το σχέδιο της πέτυχε μιας και κατάφερε να αποσπάσει από το ταμείο ποσό πάνω από 1800 ευρώ.

Και όλα αυτά κατά την διάρκεια συναλλαγής και για την ακρίβεια κατά την διάρκεια αλλαγής 100ρικών με 50ρικα.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, όταν έφτασε η σειρά της γυναίκας «αράχνη» και στάθηκε μπροστά από το ταμείο βγάζοντας 29 χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και ζητώντας από την ταμεία να τα αλλάξει σε 50αρικα.

Έτσι και έγινε. Αφού μετρήθηκαν τα κατοστάρικα, παραδόθηκε στην… «πελάτισσα», το αντίστοιχο ποσό σε 50αρικα.

Εκεί λοιπόν τέθηκε σε εφαρμογή το ταχυδακτυλουργικό κόλπο. Μια μικρή αναμπουμπούλα όσον αφορά την αλλαγή κάποιων χαρτονομισμάτων των 50ευρώ, ήταν αρκετή έτσι ώστε το σχέδιο να εφαρμοστεί με ακρίβεια, που είχε τελικά σαν αποτέλεσμα να φύγει από το ταμείο κατά 1800 ευρώ πλουσιότερη.

Αν και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, και ακολούθησαν αναζητήσεις στην περιοχή, αυτές δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.

Βέβαια φως στην περίεργη αυτή υπόθεση, αλλά και τον εντοπισμό της γυναίκας, θα δώσει το υλικό από την κάμερα παρακολούθησης, το οποίο θα εξετάσει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και στην Λευκάδα.

Η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία, είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός της γυναίκας «αράχνης»…

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ