Στις 18-20 Οκτωβρίου η 1η Έκθεση Αγροτικής Ανάπτυξης

AGROLEDARΣτην τελική ευθεία βρίσκεται η διοργάνωση της 1ης Έκθεσης Αγροτικής Ανάπτυξης Farmer Expo Hellas, η οποία θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου 2014 στο Μεσογειακό Κέντρο Εκθέσεων – MEC στην Παιανία.

H εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων Lexxel Corporation Hellas, τα στελέχη της οποίας δραστηριοποιούνται στον εκθεσιακό κλάδο εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες, βρίσκεται στη φάση διαμόρφωσης του εκθεσιακού χώρου καθώς και των ημερίδων που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της έκθεσης.

 

Στη Farmer Expo Hellas θα συμμετέχουν με περίπτερα κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε παροχή προϊόντων και υπηρεσιών στους τομείς της αγροτεχνολογίας και της πρωτογενούς αγροτικής παραγωγής.

Η Farmer Expo Hellas αποσκοπεί να καταστεί το «επίκεντρο» της αγροτικής επικοινωνίας για τα επόμενα χρόνια, να συμβάλλει στη μεταφορά της τεχνογνωσίας, από την Αθήνα σε ολόκληρο τον αγροτικό πληθυσμό και να καταστεί κόμβος όπου θα έρθουν σε επαφή οι επαγγελματίες, έτσι ώστε να προταθούν από κοινού οι λύσεις στα προβλήματα που αφορούν την πρωτογενή παραγωγή. Ταυτόχρονα στοχεύει να αποτελέσει, μοναδική εμπειρία πάνω στην οποία μπορεί να χτιστεί το στρατηγικό πρότυπο ανάπτυξης της Αγροτικής Οικονομίας και να ενθαρρύνει συμπράξεις και συνεργασίες μεταξύ επαγγελματιών αγροτικών παραγωγών.

Τι περιλαμβάνει η Farmer Expo Hellas

Μηχανολογικό εξοπλισμό για γεωργικές και φυτικές καλλιέργειες, κτηνοτροφία και πτηνοτροφία, άντληση και άρδευση. Συστήματα Υδροπονίας. Σποροπαραγωγικές επιχειρήσεις. Εξοπλισμό και Εφόδια Αγροτικών Επιχειρήσεων. Θερμοκήπια, Δικτυοκήπια και Αντιχαλαζικά συστήματα. Προϊόντα Θρέψης, Λίπανσης και Φυτοπροστασίας. Ζωοτροφές. Υπηρεσίες Εκπαίδευσης και Συμβούλους επιχειρήσεων. Εταιρίες Πιστοποίησης, οργανισμούς, φορείς
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε στο τηλέφωνο 210 6548720, στο site της διοργάνωσης www.farmerexpo.gr και μέσω e-mail: info@farmerexpo.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ