17 κρούσματα στα Γιάννινα, έξι στο Νομό Θεσπρωτίας

covid eodi n

Η τάση που αποτυπώνεται κάθε Κυριακή στα ημερήσια κρούσματα καταγράφεται και το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.

Η μείωση των κρουσμάτων οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον μικρότερο αριθμό τεστ που διενεργείται. Αξιοσημείωτο είναι ότι στη χώρα επιβεβαιώθηκαν 877 κρούσματα κατά το τελευταίο 24ωρο, αριθμός πολύ μειωμένος σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων φαίνεται ότι η κατάσταση στο γενικό πληθυσμό να έχει σταθεροποιηθεί καθώς ένας σημαντικός αριθμός κρουσμάτων που ανακοινώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, εντείνοντας την ανησυχία, προέρχεται από την δομή του Κατσικά.

Στο Κέντρο Φιλοξενίας και Μεταναστών έχουν επιβεβαιωθεί στη διάρκεια της εβδομάδας 135 θετικά κρούσματα και έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα με απαγόρευση εξόδου και 24ωρη φύλαξη από την Αστυνομία.

Το απόγευμα της Κυριακής από τον ΕΟΔΥ ανακοινώθηκαν 17 νέα κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων ενώ ο συνολικός αριθμός για την Ήπειρο ανέρχεται σε 23 καθώς επιβεβαιώθηκαν έξι ακόμη κρούσματα στη Θεσπρωτία.

Άρτα και Πρέβεζα απουσιάζουν από τον χάρτη γεωγραφικής κατανομής καθώς έχουν μηδενικά κρούσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ